Učinkovitost HAPPY & HEALTHY Lifestyle-a ogleda se ne samo na fizičkom tijelu. Funkiconira se neuporedivo bolje i mentalno i emocionalno s lakoćom se noseći sa svakodnevnim izazovima potvrđujući od davnina poznato: „U zdravu tijelu zdrav duh!“

U svom su se zajedničkom životu podijelili: Katarina za fizički dimenziju (sport, odlasci u prirodu, zdrava hrana), a Mauro, Life & Spiritual Coach, za duhovnost međusobno se upotpunjujući, pomažući i kažu da su jedno drugom najbolji životni Učitelji. "Podjela" je vidljiva i u njihovom umjetničkom stvaralaštvu. S jedne strane Maurove mandale, energetske slike, a s druge strane Katarinina razigrana stabla ("uzemljenje")), gradovi, žene,... kao materijalni aspekt.

Krenite i vi s nama!

 

Prepuštaju se i s vesele svemu što je pred njima. Formula zdravog i sretnog življenja jednostavna je. Prepustiti se tijeku života, raditi ono što ispunjava, uživati u trenutku, ispuniti život Ljubavlju,... jer Život je nepredvidiv i doista su „Čudni putovi Gospodnji“ pa tako eto jedna profesorica kroatistike i jedan mag.ing. tehnologije prometa završiše u nekim potpuno drugim vodama te nastavljaju s edukacijom u smjerovima na koje ih usmjerava Život. Treba zadržati mladi duh, eksprerimentirati, biti optimističan, luckast, razigran. Život pokazuje da to pomaže u savladanju neugodnih životnih situacija – lekcija (Ono što prosječan čovjek današnjice naziva teškim trenucima razmišljaući o njima s negativnim konotacijama.) koje za cilj imaju ojačati nas, „izbrusiti do sjaja dijamanta jer svatko jest dijamant, Svjetlost kojoj treba dopustiti da se manifestira uz pomoć Prirode, sporta, kreativnosti  i životne vedrine.

Happy & Healthy receptura: zdrav život, puno ljubavi, smijeha i plesa, što više druženja s Prirodom, sport, izvorska voda, prehrana samoniklim biljem i ekološki i biodinamički uzgojenom hranom, post, meditacija, sungazing, rad na sebi, stvaranje, kreativno izražavanje,... Sve je jednostavno.

Happy & Healthy Team uživa u  prenošenju vlastitih iskustava kroz Happy&Healthy Lifestyle programe s čime su započeli na poticaj ljudi kojima su inspiracija u smjeru pozitivnih promjena stila života. Happy & Healthy Team s lakoćom prenosi svoja iskustva jer lako je podučavati ono što živite, što je dio vas.

Vjeruju u dugovječnost, vitalnost, sreću, beskraj iskustava. Volimo se, plešemo, slikamo, natječemo se uživamo.