Daljina! Daljinsko plivanje. Članovi smo Kluba daljinskog plivanje „Primorje“ Rijeka. Open Water Swiming! Čarobno! Svoje treninge odrađujemo isključivo u moru i za razliku od klupskih kolega ne dotaknusmo bazensku vodu. Ljeti treninzi dva puta dnevno, a vikend put maratona diljem obale. Zimski treninzi u moru poseban su izazov. Natjecateljska sezona traje od lipnja do rujna na maratonima duž obale i plivamo i plivamo i plivamo i natječemo se i uživamo i uživamo i uživamo. Licencirani smo natjecatelji pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja i natječemo se u CRO CUP-u (kupu RH u daljinskom plivanju).

Happy&Healthy Team plivao i na 14th FINA World Masters Championships Riccione 2012.  Život prepun iznenađenja. Nikada trenirali plivanje, a sada maratonci. Sport koji nema ograničenja.

Treba popularizirati Open Water Swimming. Za sada je kod nas malo plivačkih maratonaca, ali vjerujemo u populariziranje istog i uskladđivanje sa svjetskim trendom sve veće popularnosti Open Water Swiming-a.  Sport koji nema ograničenja. Može se priključiti i u kasnijoj životnoj dobi, plivati uz bok vrhunskih sportaša i uživati. Navijamo i za plivački maraton zimi na Jadranu nadajući se dobrom plasmanu jer konurencija neće biti brojna. Šala! Bilo bi nam drago da konkurencija bude brojna, da se pokrene zimsko kupanje radi dobrobiti za što širi krug ljudi.

 Iz emisije "Provjereno" Nove TV 

       Foto-oko Večernjeg lista ovjekovječilo Happy & Healthy dvojac Katarinu i Maura 1.1.2013. godine